Sigtuna folkhögskola

sigtuna folkhögskola

Är du intresserad av konst? Hos Sigtuna folkhögskola kan du läsa en konstutbildning på ett eller två år, du bestämmer själv. Läs mer här! Utbildningar[redigera | redigera wikitext]. Sigtuna folkhögskola driver utbildning inom konst, fotofilm, teater och pedagogiska områden tex fritidsledareutbildning. Skolan har också – som alla svenska folkhögskolor – en behörighetsgivande kurs, allmän kurs. Denna utbildning ger behörighet för vidare studier på universitet. Välkommen till Sigtuna folkhögskola! Folkhögskolan har funnits i hundra år. Precis som vid starten vill vi vara en mötesplats, en plats där du kan pröva och ompröva, våga tänka nytt, våga lyckas och misslyckas tillsammans med andra. Vi vill utvecklas i solidaritet, jämlikhet och aktivt påverka samhället till ett hållbart samhälle. sigtuna folkhögskola

Sigtuna folkhögskola - det

I och med att du har lämna dina kontaktuppgifter blir du även medlemhos oss på Studentum. Du förbinder dig inte till något. Här finns mycket att upptäcka! Välkommen till vandrarhemmet på Sigtuna folkhögskola! Resultatet talar för sig själv! Nyheter från Sigtuna folkhögskola 22 mar Musikvideos från Sigtuna folkhögskolas FotoFilm- och Teaterlinje En del av utbildningen är att göra en musikvideo. Ta gärna kontakt med oss så att vi kan ta reda på om det finns andra möjligheter att stödja dig.

Sigtuna folkhögskola Video

InterNot

Sigtuna folkhögskola - ihg

Fotografi Distans Profilkurs Distanskurs Sigtuna folkhögskola Stockholms län 09 sep 1 år Denna kurs har inga lediga platser. Välkommen till Sigtuna folkhögskola! För dig som har nedsatt hörsel har vi hörslingor i de större salarna men inte i de vanliga klassrummen eller i särskilda utrymmen. Tillsammas arbetar FotoFilm- och Teaterstuderande. Här finns mycket att upptäcka! Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om utbildningen: För Konstlinjen är schablonavgiften 1 kronor per termin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *