Sixx am

sixx am

Ta chansen att vinna ett möte med Sixx:A.M. och maffiga priser från bland annat Schecter och Marshall! Sixx:A.M. var nyligen på genomresa i Sverige och signerade då denna gitarr från Schecter Guitars som ni nu har chansen att vinna. Dessutom kommer de att hålla en efterfest på Hard Rock Cafe efter spelningen på. Vi följde med Sixx:A.M. när de besökte Sverige på Sweden Rock Festival och Gröna Lund i somras. Här har ni resultatet tillsammans med nya singeln Prayers for the Damned. Fotoalbum Sweden Rock Festival Fotoalbum Gröna Lund Đọc Truyện Ngôn Tình Online Đọc truyện ngôn tình online cập nhật liên tục Đọc Truyện. Deras debutspelning ägde rum på Crash Mansion i Los Angeles. Boken Heroin Diaries är baserad på basisten, Nikki Sixxs, drogmissbruk och det träsk han var fångad i - Med hjälp av DJ Ashba och James Michael så är nu Sixx:A.M. som ett projekt för att hjälpa personer som fångats i samma problem som Nikki.

Sixx am Video

Sixx:A.M. - "Life Is Beautiful" Eleven Seven Music

Sixx am - Lgger

Att det stämmer betydligt bättre på basisten Nikki Sixx: Tempot är bra och högt, DJ Asbha slänger med gitarren och springer runt på scenen med en energi som Nikki tyvärr verkar sakna. Istället fortsätter han springa runt på scenen som ett barn under värsta sortens sockerkick, ett smart drag för det får en att undra vad han hittar på näst. Dock hade jag önskat att han dragit lite mer uppmärksamhet till sig och inte bara försvunnit in i bakgrunden som trummisar tyvärr ofta gör. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Talet han håller imponerar på mig, det är inga lögner, bara ren och skär sanning som får en att tänka till. Skriken från Fritt Fall överröstas och inget annat än de höga nivåerna av gitarrsolon och hårda trummor hörs.

Sixx am - bra

Everything went to hell. Ändå är det kanske inte medlemmarnas varma vänskap som kännetecknar det klassiska LA-bandet. Page will reload to update new status. I slutet både känns det och ser ut som om DJ Ashba och Nikki spelar sina egna solon, de har bara två meter mellan sig men verkar ändå befinna sig på två helt olika scener. Ser i verkligheten ut att vara betydligt färre framför scenen, denna fotbollskväll. En repertoar som man snabbt tröttnar på om man hört den förut, men när DJ Ashba springer som skjuten ur en kanon från scenens högra sida till vänster samtidigt som han spelar och gör sin höga knä-dans slutar jag bry mig och bara njuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *