Laila k

laila k

Sent i går kväll avslutade Håkan Hellström sin sommarturné "Rullande åska" på Ullevi. Avslutningskonserten sågs av 65 jublande besökare. Kundservice · eGP · Prenumerera · Annonsera · Nytta & Nöje · Om Göteborgs-Posten · Cookies & PUL · Prenumerera på GP. Följ oss på Facebook. Ansvarig utgivare: Christofer. Håkan Hellström gjorde på lördagen sin andra och sista spelning på ett utsålt Ullevi. Då ser jag Leila-K, hon som spelade med Rob 'N' Raz en gång i tiden. Hon står liksom och halv kräks mot gatan, påtänd som ett hus och stinker som fan i några trasiga kläder, stora sår i huvudet har hon med. Jag kunde inte hålla mig så jag frågar om hon inte kunde sjunga den där låten "Got To Get", hon. laila k

Laila k - fyra sjlsddande

Hon rappade också på maxiversionen av "Hello Afrika" med Dr Alban. Hon har de senaste åren även dömts för stöld, narkotikabrott och misshandel. Han hade sett fram emot detta. Vi har märkt att du blockerar annonser. Historien om hur hon gick från popstjärna till att leva i missbruk och hemlöshet har berättats flera gånger. Tidsresan går till det tidiga talet — eller till då Leila K slog igenom med sin medverkan på Rob'n'Raz singel "Got to get".

Laila k - debatten inte

Som jag hade unnat henne det. Under pågående turné med Rob'n'Raz blev pressen för hård, och efter att ha vägrat uppträda under en konsert [ 5 ] valde hon plötsligt att rymma till Mallorca och Ibiza , vilket skapade stora rubriker i kvällstidningarna. Han är inte nöjd. Jag är ingen bra pappa - 6 jan Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Tanken var att Leila skulle med på detta framgångståg, men kanske hade det varit lika bra att låta bli. När en polispatrull tog över ärendet fotograferades Leila. Först nu har hon fått blodcentralen. Covern på Plastic Bertrands punk -klassiker "Ça plane pour moi" samt danshiten "Open Sesame", båda producerade av Denniz Popkom Jag lider faktiskt med dj: Det har gått drygt två år sedan den dagen. Men nu ställs framträdandet in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *