Dubbelmord mantorp

dubbelmord mantorp

DUBBELMORDET: Begärs omhäktad i en månad. Linköping Utredningen om dubbelmordet i Mantorp drar ut på tiden. Nu begär åklagaren att den misstänkte åringen ska sitta häktad i ytterligare en månad. Fredrik Quist | Den årige mannen från Mullsjö h. En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för det brutala mordet på ett äldre par i Mantorp i början av sommaren. Mannen, som greps i en bostad i Mullsjö, är sedan tidigare okänd för polis och åklagare. – Ett systematiskt polisarbete har lett fram till gripandet, säger Gunilla Broman, polisens. Två personer ska ha hittats döda i juni i Mantorp. Aftonbladet har samlat alla artiklar, nyheter och TV-klipp om det misstänkta dubbelmordet. 20 september AFTONBLADET TV NYHETER. Detta har hänt: Dubbelmordet i Mantorp. Brutala dubbelmordet på ett äldre par skakade Mantorp, en ung tvåbarnspappa misstänks.

Dubbelmord mantorp - till

Fel länk av mig. En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för det brutala mordet på ett äldre par i Mantorp i början av sommaren. Sveriges bästa nyhetsapp Mobilgalan Bland annat ska ett stort antal personer ha topsats i jakt på DNA från en eventuell gärningsman. Jagade efter en misstänkt i två mil.

Dubbelmord mantorp Video

Polisen: Det här vet vi om misstänkta dubbelmordet i Mantorp - Nyheterna (TV4) Trädgårdsutbildning man nu gör är att man rotar runt för att se om det ändå inte makabert någon wahlgrens värld play där. G Go Skandevall Grattis. Alla forum Samhälle Aktuella guldkursen och kriminalfall Detta ämne. Polisen har kunnat binda den misstänkte mannen till brottsplatsen via DNA-träff och ett inköp av tejp — som användes för att binda det mördade paret. Megan foxx åklagaren har misstankarna mot mannen stärkts. dubbelmord mantorp

Dubbelmord mantorp - ocks ledande

S Sök Sjung ut! Åklagaren måste fatta beslut om hon tänker begära den misstänkte mannen häktad eller inte senast på måndag klockan tolv. Fordonet uppges ha varit synligt i området vid flera tillfällen under dagen. Den man i årsåldern som misstänks för mord på ett äldre par i Mantorp har pressats hårt i förhör i helgen. I fredags förra veckan greps och anhölls en årig man. Polisen har kunnat binda den misstänkte mannen till brottsplatsen via DNA-träff och ett inköp av tejp — som användes för att binda det mördade paret. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *